hits

To Blog or not to blog?

For ca 4 år siden startet jeg denne bloggen for å motivere - aller mest meg selv, men om jeg motiverte andre på veien så var ikke det feil.

I 2013 ønsket jeg å gjøre en livstilsendring. Jeg var trøtt, sliten og stor. Nærmere 120 kg. Hverdagsaktivitet var lik 0, men jeg hadde økt aktivitetsnivået noe da for vi hadde fått oss hund året før.

I løpet av 2013 og 2014 gikk jeg ned nesten 30 kg. Jeg fikk bedre selvfølelse, selvtillit og jeg elsket følelsen man fikk når man nådde nye mål. Da jeg stod brud på høsten i 2014 følte jeg meg fantastisk!

Etter dette mistet jeg litt motivasjon til å sette nye mål. Jeg trente ganske hardt, men følte ikke jeg kom meg noen vei.. Sakte, men sikkert gikk jeg tilbake på uvaner når det gjaldt kostholdet. Fastfood/take away, usunn mat, å spise fort og mye chips og sukker ble mer og mer en del av mitt kosthold. Dermed var minst halvparten av det jeg tok av tilbake i løpet av 2016.

Så da var jeg her igjen. Jeg veier over 100 kg, men mentaliteten er nok noe annerledes enn i 2013. Jeg er litt mer glad i meg selv nå enn da. MEN jeg er lei av å være så "avhengig" av feil mat. Jeg ønsker å knekke koden... IGJEN! Og for å gjøre det må jeg i første omgang få planlegging til å bli en vane. En god vane!

Derfor tenkte jeg at bloggen kan fungere som terapi. Det har fungert før, så hvorfor ikke. Skader ikke med ekstra motivasjon. I tillegg har jeg ordnet meg en coach. Jeg har hatt et samarbeid med henne for ett par måneder siden og det fungerte veldig bra. Dessverre var jeg tydeligvis ikke klar for å gå solo, for jeg gikk på en kjempesmell etterpå.

Jeg gleder meg til oppfølging av Christine via strongbody coaching. Du finner henne på instagram som @christinesunivers.

Jeg er spent på fortsettelsen. Fordi jeg vet jeg kan! Fordi jeg ER god nok! 💪💥👊

2 kommentarer

19.06.2017 kl.23:52

Heier 📣 på deg Anette! Dette greier du 😄

Anette

20.06.2017 kl.11:02

Anonym: tusen takk??

Skriv en ny kommentar

Anette

Anette

33, Lenvik

Bor i Stavanger og har bodd her siden 2010.Opprinnelig fra Husøy på Senja i Troms fylke. Er gift med fiskeren Bjørn-Are og vi bor i en rekkehusleilighet sammen med eng.staffen Bluebell.Jeg startet en livsstilsendring i 2013 og har kvittet meg med en del kilo siden da. Nå brenner jeg for en sunnere livsstil og jeg elsker å trene. Jeg er blitt mer glad i meg selv,selv om jeg ikke har nådd alle mål enda. Det er viktig å elske helårskroppen og ikke slite seg ut for sommerkroppen! Jeg blogger hovedsakelig om livsstilsendringen og motgang og oppturer på veien. Om det er noen annet som jeg vil ta opp, så skriver jeg om det også. Om du har noen spørsmål så send meg en mail på aneive85@gmail.com.

Kategorier

Arkiv